Kiváló minőségű tonhal hús, melynek egészséges táplálkozás részeként rendszeres fogyasztása ajánlott. Az olcsó darabolt tonhal fogyasztása azonban kerülendő! Ezek általában kellemetlen szagú, csontok és bőrt tartalmazó készítmények melyek az egészséges életmód támogatására nem alkalmasak.
A tonhal magas fehérjetartalommal rendelkezik és kevés zsírt tartalmaz. A foszfor, vas, kálium, jód, a cink, A-vitamin, E és B vitamin fontos forrása. Az olaj, amely ekészítményben a tonhal húst konzerválja, növényi olaj, olíva, napraforgó és egyebek keveréke.
- Elkészítés módja: Sterilizált
- Összetétel: 95% tonhal (katsuwonus pelamis), 5% növényi olaj, só
- Csomagolás = 1000g, hústartalom = 950g
- Tárolja száraz helyen, napfénytől védve
- Felbontás után használja fel
- Előállítási zóna: DV5/FP4/MU
- Származási hely: Mauritius
Tápanyag tartalom:
- Energia érték: 826,78 kJ / 197,6 kcal
- Zsírok: 12,60 g
- Ebből telített: 1,70 g
- Hidrátok: 0 g
- Ebből cukrok: 0 g
- Fehérje: 22.09 g
- Só, 2 g
Figyelmeztetés: terhes nők, szoptatós anyák és kisgyermekek számára hetente egy alkalomnál többször nem ajánlott. Ismeretes, hogy a tengeri hal, különösen a ragadozó fajták, magas higany tartalommal rendelkeznek.
A termék gluténmentes