Termékek

Tisztelt vásárlók,

Fennállásunk hosszú ideje alatt vásárlók tízezreinek igényeit elégítettük ki a minőségi, márkás termékeinkkel, melyeket bolthálózatunkban kínálunk. Széles kínálatunk nem csak az Ön idejével, pénzével is takarékoskodik. Mindent megkap ugyanannál a forgalmazónál. Számunkra a kínált áru legmagasabb minősége és a szolgáltatások és tanácsadás magas színvonala kötelező. Kiválasztott termékeinknél a szervizt vásárlóink otthonában biztosítjuk. A fitnesz berendezések szállítási költségét mi álljuk.

Szolgáltatásainkat kereskedelmi intézmények, klubok, kórházak, a rendőrség, tűzoltóság és iskolák is gyakran igénybe veszik. Ezen intézmények számára mindig egyéni árajánlatot és szállítási feltételeket dolgozunk ki. Raktárkészletünk naprakész voltának köszönhetően rövid időn belül tudjuk minőségi gépekkel és trainerekkel ellátni őket. Garanciális áttekintést képzett szakemberek segítségével ingyenesen biztosítunk (6 és 12 hónap üzemeltetés után) Ezzel a szolgáltatásunkkal jelentősen növeljük egyes berendezéseink és trainereink élettartamát.

Tanácsadásunkat étrend és edzőprogram területén képzett szakértő végzi.

Szolgáltatásaink magas szintjének és átfogó voltának köszönhetően Csehország és Szlovákia legnagyobb fitness termék forgalmazói vagyunk!

Az üzemeltető nevében

Vladan Sedláček
manager