A fagyasztva szárítás a gyümölcsök fagyasztással történő szárítása. A gyümölcsöt először gyorsfagyasztják, majd alacsonyabb nyomáson szárítják, ahol a gyümölcsben lévő víz gőzzé alakul, így a gyümölcs megőrzi természetes szerkezetét, színét, aromáját és mindenekelőtt tápértékét, beleértve a friss gyümölcsben található összes vitamint és ásványi anyagot. Röviden, minden, ami a friss gyümölcsben van, a fagyasztva szárított gyümölcsben is megtalálható.
ÖSSZETEVŐK: 100% szeder
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Németország
Csomagolás és feldolgozás: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK / TÁPÉRTÉKEK 100 G-ONKÉNT
Energia / Energy | 1 200 kJ / 265 kcal |
Zsírok | 6,3 g |
- ebből telített / telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrátok | 59,6 g |
- ebből cukrok | 39,6 g |
Rost | 20,9 g |
Fehérje / Protein | 7,6 g |
Só | < 0,1 g |
MEGJEGYZÉSEK:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolható.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.