A sárgabarack nemcsak frissen, szüretkor, hanem egész évben szárítva is fogyasztható.
Egészséges rágcsálnivalóként, a joghurt és a müzli vitaminokkal való gazdagítására, valamint a sütésben és a főzésben a cukor és más édesítőszerek helyettesítésére.
Más aszalt gyümölcsökhöz hasonlóan a sárgabarack is koncentrált energia-, cukor- és tápanyagforrás. Többek között rostot és jelentős mennyiségű vasat, kalciumot, káliumot és néhány vitamint tartalmaz.
ÖSSZETEVŐK: 100% szárított sárgabarack mag nélkül - hozzáadott cukor és szulfitok nélkül.
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Törökország
TÁPÉRTÉKEK 100 GRAMMONKÉNT
Energie / Energia | 1 012 kJ / 241 kcal |
zsírok | 0,5 g |
ebből telített zsírsavak | < 0,1 g |
Szénhidrát | 62 g |
ebből cukor | 53 g |
Fehérje | 3 g |
Rost | 1 g |
Só | < 0,1 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének az összetételben félkövérrel kiemelve.