A fagyasztva szárítás a gyümölcsök fagyasztással történő szárítása. A gyümölcsöt először gyorsfagyasztják, majd alacsonyabb nyomáson szárítják, ahol a gyümölcsben lévő víz gőzzé alakul, így a gyümölcs megőrzi természetes szerkezetét, színét, aromáját és mindenekelőtt tápértékét, beleértve a friss gyümölcsben található összes vitamint és ásványi anyagot. Röviden, minden, ami a friss gyümölcsben van, az a fagyasztva szárított gyümölcsben is megtalálható.
ÖSSZETEVŐK: 100% érett cseresznye mag nélkül.
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Szlovákia
CSOMAGOLÁS: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK / TÁPÉRTÉKEK 100 G-ONKÉNT
Energie / Energia | 1 449 kJ / 346 kcal |
Zsírok | 3,2 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,7 g |
Szénhidrát | 69,7 g |
- ebből cukor | 63,1 g |
Rost | 6,6 g |
Fehérje | 5,7 g |
Só | < 0,1 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének az összetételben félkövérrel kiemelve.