A fekete ribizli magas C-vitamin-tartalommal rendelkezik ( összehasonlításképpen akár háromszor annyi, mint más ribizlifajtáké ). Üdítő, enyhén savanykás íze miatt népszerű. Ezek a lila bogyók számos, a szervezetünk megfelelő működéséhez fontos ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak - például E-vitamint, B-vitaminokat, kalciumot, vasat, rutint, káliumot és cinket. Ezenkívül nagyszerű rostforrás.
A ribizli szárított, ropogós darabkái közvetlenül fogyaszthatók, vagy felhasználhatók kedvenc fehér joghurtunk, gabonapelyheink és egyéb ételeink ízesítésére.
Mi az a fagyasztva szárított gyümölcs?
A fagyasztva szárítás a gyümölcsök fagyasztással történő szárítása. A gyümölcsöt először gyorsfagyasztják, majd alacsonyabb nyomáson szárítják, ahol a gyümölcsben lévő víz gőzzé alakul, így a gyümölcs megőrzi természetes állagát, színét, ízét és mindenekelőtt tápértékét, beleértve a friss gyümölcsben található összes vitamint és ásványi anyagot. Röviden, minden, ami a friss gyümölcsben van, a fagyasztva szárított gyümölcsben is megtalálható.
ÖSSZETEVŐK: 100% fekete ribizli
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Lengyelország
Csomagolás és feldolgozás: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK / TÁPÉRTÉK 100 GRAMMONKÉNT
Energie / Energia | 1 202 kJ / 287 kcal |
Zsírok | 6,3 g |
- etzs | 0 g |
Szénhidrát | 59,6 g |
-ebből cukor | 39,6 g |
Rost | 20 g |
Fehérje | 7,6 g |
Só | < 0,1 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének az összetételben félkövérrel kiemelve.