100% eper, amely megőrizte a friss eper színét, formáját és ízét, mindenféle hozzáadott stabilizálószer vagy aromaanyag nélkül, csak érett, friss bogyókat választunk ki a fagyasztva szárításhoz.
Tudtad?
A régészek szerint az epret már a kőkorszak óta fogyasztják. Az első epret főként szerzetesek termesztették a középkorban. A ma ismert epret XV. Lajos udvarának kertészének, Antonio Duchesne-nek köszönhetjük, az ő eperfajtái keresztezésének köszönhetően. Csehországban az eper termesztése a 19. században kezdődött. Már a népi gyógyászatban a nagymamák is ajánlották az epret reuma, vesekő, hólyagbetegségek és láz ellen.
ÖSSZETEVŐK: 100 % eper
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Kína
CSOMAGOLVA ÉS FELDOLGOZVA: Csehország
TÁPÉRTÉKEK 100 GRAMMONKÉNT
Energie / Energia | 1 505 kJ / 360 kcal |
Zsírok | 4 g |
- ebből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 74 g |
- ebből cukor | 14 g |
Rost | 32 g |
Fehérje | 7 g |
Só | < 0,1 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének az összetételben félkövérrel kiemelve.