A Monakolin K fermentált vörösrizsből hozzájárul:
- a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához***
A GreenFood Nutrition Monacolin étrend-kiegészítő három összetevőből áll. A termék alapja a vörös rizskivonat, amely a Monascus purpureus élesztő hatásának köszönhetően nagy mennyiségben tartalmaz monacolin nevű anyagokat. Az erjesztett vörös rizsből származó monakolinok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához***. A jótékony hatás napi 10 mg fermentált vörösrizs monakolin napi bevitelével érhető el.
A B5-vitamin vagy pantoténsav hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, a szteroid hormonok, a D-vitamin és bizonyos neurotranszmitterek szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a fáradtság és kimerültség szintjének csökkentéséhez, valamint a normál szellemi aktivitáshoz.
A B1-vitamin vagy tiamin hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, a normál idegrendszeri működéshez, a normál szellemi működéshez és a normál szívműködéshez.
Csomagolás: 90 kapszula
Adagolás becsült ideje: 90 nap
Javasolt napi adag: 1 kapszulát vegyen be naponta egyszer. Ne lépje túl az ajánlott adagot
Tápanyag információk | 1 kapszula | RHP* |
Vitamin B5 | 6 mg | 100% |
Monakolin | 3mg | ** |
Vitamin B1 | 1,1 mg | 100% |
Összetevők: növényi kapszula hipromellózból (HPMC - üres kemény kapszula hipromellózból), töltőanyag rizsliszt, fermentált vörös rizs (4% monakolin), B5-vitamin - kalcium-pantotfenát, B1-vitamin - tiamin HCL, csomósodásgátló:
Figyelmeztetés: Vitaminokat és kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolandó. Védje a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyermekek, serdülők, terhes és szoptató nők, valamint 70 év felettiek számára. Nem alkalmas koleszterinszint-csökkentő gyógyszert szedő személyek és vese-, máj- vagy izombetegségben szenvedők számára. Ne szedje egyidejűleg más, fermentált vörös rizst tartalmazó termékekkel. A gyártó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért. A csomagoláson feltüntetett minimális eltarthatósági idő.
*** Ahhoz, hogy az állítás alkalmazható legyen, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a jótékony hatás a vörös fermentált rizskészítményekből származó napi 10 mg monakolin K bevitelével érhető el.
A teljes gyártási folyamatot az IFS Food tanúsítja. Miért cseréltük le az ISO 22000:2018 tanúsítást az IFS Foodra?
Az IFS Food egy világszerte elismert tanúsítás a gyártási folyamatok és termékek élelmiszerbiztonsági és minőségi ellenőrzésére. Az egységes, nemzetközileg elismert élelmiszer-szabvány lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek következetes biztonságát és a lehető legmagasabb minőségét világszerte biztosítsuk. A német (HDE), a francia (FCD) és az olasz (ANCC, ANCD) kiskereskedelmi szövetségek a gyártókkal együttműködve vettek részt az IFS-szabványok kidolgozásában.
Mit jelez az IFS tanúsítvány?
a felhasznált nyersanyagok magas minőségét
a nyersanyagok tárolásának magas színvonalát
a teljes gyártási folyamat maximális minőségét
növeli a termékek és a márkák hitelességét világszerte