A ghí egy ősi ajuverdei recept szerint, 100%-os vaj újraolvasztásával készült vajzsír. Az átsütött vaj vízmentes. A vajat lassan keverve készítik, eltávolítva a vizet és más szennyeződéseket, amíg a tiszta, szép sárga színű zsír meg nem marad.
A ghí - tisztított vaj összetevői: 100% vajzsír / vajzsír
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK / TÁPÉRTÉKEK 100 G-ONKÉNT
Energie / Energia | 3 693 kJ / 882 kcal |
Zsírok | 99 g |
ebből telített zsírsavak | 65 g |
Szénhidrát | 0 g |
ebből cukor | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Rost | 0 g |
Só | 0 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének az összetételben félkövérrel kiemelve.
A felszínen megjelenő olajlerakódás természetes jelenség, csak keverje össze.