A Nacional kakóbab rendkívül erős és gazdag aromája - magas kakaótartalma és ízegyensúlya - egyetlen konyhából sem hiányozhat.
A kakaómasszát gyakran „100%-os csokoládéként” emlegetik. Tiszta kakaómassza, amely egész kakaóbabokból készül. A 100%-os nyers kakaómassza speciális malmokban történő őrléssel és préseléssel készül a szárított kakaóbabból, és 50-55% kakaóvajat tartalmaz. Közvetlen fogyasztásra alkalmas. A kakaóbab tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal.
Előnyei:
50-55% kakaóvajat tartalmaz
A kakaóbab típusa: Nacional
Aroma: földes, kakaós
Alacsonyabb hőmérsékleten temperálható, mint a hagyományos csokoládé
Gyorsabb kristályosodás
ÖSSZETEVŐK: kakaópor/por, 50-55% kakaóvaj/vaj, természetes/természetes bourbon madagaszkári vaníliakivonat.
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Ecuador
Csomagolás és gyártás: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK 100 G-ONKÉNT
Energie / Energia | 2 664 kJ / 637 kcal |
Zsírok | 58,8 g |
ebből telített zsírsavak | 36 g |
Szénhidrát | 16,8 g |
ebből cukor | 1 g |
Rost | 7,2 g |
Fehérje | 15,6 g |
Só | < 0,1 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének az összetételben félkövérrel kiemelve.
.