A tökmag enyhén diós ízű, és fontos természetes cinkforrás. Emellett fontos omega3- és A-, E-, D-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitamin- és folsavforrás.
ÖSSZETEVŐK
100% tökmag héjastól - pörköletlenül
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG
Csehország
CSOMAGOLVA ÉS FELDOLGOZVA
Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉK / TÁPÉRTÉKEK 100 GRAMMONKÉNT
Energie / Energia | 2 340 kJ / 559 kcal |
Zsírok | 49 g |
- ebből telített zsírsavak | 8,6 g |
Szénhidrát | 10,7 g |
- ebből cukor | 1,4 g |
Rost | 6 g |
Fehérje | 30,2 g |
Só | < 0,1 g |
MEGJEGYZÉS
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.