A kesudió kiegyensúlyozott tápértékei miatt nagyon népszerű dióféle. Ha azonban ezeket a krémes dióféléket egy csipetnyi keleti ízzel kombináljuk, akkor egy igazán addiktív kombinációt kapunk. Egészséges rágcsálnivalóként is ízletesek. Töklevesek és ázsiai ételek ízesítésére is felhasználhatóak közvetlenül a tányéron. Javasoljuk, hogy próbálja ki
ÖSSZETÉTEL
97,3 % pörkölt kesudió, 1,6 % só/só, 1,3 % curry fűszerkeverék/ fűszerkeverék (kurkuma, koriander/koriander, görögszéna/ görögszéna, gyömbér, római kömény/ római kömény, kukoricakeményítő/kukoricakeményítő, Cayenne-bors/kayenne-bors, só/só), 0,5 % burgonyakeményítő/keményített burgonya.
SZÁRMAZÁSI TERÜLET: Vietnam, India.
Csomagolás és feldolgozás: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK/TÁPÉRTÉKEK 100 G-ONKÉNT
Energia / Energy | 2 486 kJ / 599 kcal |
Zsírok | 47 g |
- ebből telített / telített zsírsavak | 9,2 g |
Szénhidrátok | 33 g |
- ebből cukrok | 5 g |
Rost | 4,3 g |
Fehérje / Protein | 18,8 g |
Só | 1,6 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.
A felszínen megjelenő olajlerakódás természetes jelenség, csak keverje meg a krémet.