NATÍV TEJSAVÓ IZOLÁTUM és CROSS FLOW tejsavó izolátum páratlan kombinációja!
Összettétel: tejsavó izolátum kombináció (natív tejsavófehérje-izolátum, keresztáramú tejsavófehérje-izolátum), aromák, színezékek: Kakaó por (csokoládé íz esetén), betanin (eper íz), béta-karotin (banán ízű és vanília) Digezyme® enzimkomplex (Amylase , celluláz, laktáz, lipáz, és semleges proteázok), édesítőszer (aceszulfám-K, szukralóz), emulgeálószer szójalecitin,
A Micro Whey tejsavó fehérje úgynevezett Native formájából készült, friss, fölözött tej alacsony hőmérsékleten feldolgozva, ultra - komplex membránszűréses technológiával, amely minden rendkívül értékes és biológiailag aktív fehérje-frakciót eredeti formájában őriz meg. Ennek eredményeként akár 166%-kal több magas biológiai aktivitású cisztint and16%-kal több leucint tartalmaz, mint a többi tejsavókészítmények.
A Micro Whey minimum 88% fehérjét tartalmaz, minden gyártási sorozatát havonta tesztelik - a termék ISO17025 tanúsítvánnyal rendelkezik.
Digezyme® & Lactospore® - gyorsabb, hatékonyabb hasznosulás
A probiotikus kultúrák fontos, a természetes antibiotikumokhoz és tejsavhoz hasonló anyagokat állítanak elő, amelyeket baktériumölő szerként ismerünk. A fő hatása, hogy visszafogja a rothadást előidéző baktériumok növekedését és osztódását. A probiotikus kultúrák metabolikus aktivitása segíti a tápanyagok lebontását, a B-vitamin előállítását, jelentős mértékben javítja és optimalizálja az ásványi anyagok és egyéb ergogének, mint pl a metoxiflavon és protodioscin felszívódását. A LactoSpore különleges működési elve lehetővé teszi a probiotikus kultúrák védelmét és stabilizálását.
Digezyme® & Lactospore® - gyorsabb, hatékonyabb hasznosulás
A probiotikus kultúrák fontos, a természetes antibiotikumokhoz és tejsavhoz hasonló anyagokat állítanak elő, amelyeket baktériumölő szerként ismerünk. A fő hatása, hogy visszafogja a rothadást előidéző baktériumok növekedését és osztódását. A probiotikus kultúrák metabolikus aktivitása segíti a tápanyagok lebontását, a B-vitamin előállítását, jelentős mértékben javítja és optimalizálja az ásványi anyagok és egyéb ergogének, mint pl a metoxiflavon és protodioscin felszívódását. A LactoSpore különleges működési elve lehetővé teszi a probiotikus kultúrák védelmét és stabilizálását.
Átlagos tápanyag tartalom |
100 g | 1 adag/30g |
Energia érték | 1512 kJ / 356 kcal | 454 kJ / 107 kcal |
Zsírok | 0,4 g | 0,1 g |
Ebből telített zsírsavak | 0,1 g | nyomkban |
Ebből monotelítetlen zsírsavak | 0,1 g | nyomokban |
Ebből politelítetlen zsírsavak | 0,2 g | nyomokban |
Szénhidrát | 2,1 g | 0,6 g |
Ebből cukor | 0,7 g | 0,2 g |
Fehérje | 88 g | 26,4 g |
Só | 0,56 g | 0,17 g |
Digezyme (emésztőenzim) | 166 mg | 50 mg |
Lactospore probiotics | 166 x 106 spóra | 50 x 106 spóra |
Összettétel: tejsavó izolátum kombináció (natív tejsavófehérje-izolátum, keresztáramú tejsavófehérje-izolátum), aromák, színezékek: Kakaó por (csokoládé íz esetén), betanin (eper íz), béta-karotin (banán ízű és vanília) Digezyme® enzimkomplex (Amylase , celluláz, laktáz, lipáz, és semleges proteázok), édesítőszer (aceszulfám-K, szukralóz), emulgeálószer szójalecitin,
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet! Tárolja száraz helyen, 24 ° C alatt! Óvja a közvetlen napfénytől! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Allergének: tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készül.