A Nutrigums márka: A Nutrigums egy angol családi márka, amelyet Fabian és Louise Whittingham alapított, akik segíteni akartak fiuknak, Jacknek, aki autizmus spektrumzavarban szenved, és a hagyományos vitamintabletták fogyasztása problémás volt számára. Kemény munkájuk eredménye aztán egy erőteljes vitaminkomplex, ízletes vegán zselékben, amelyek kortól függetlenül bárki számára könnyen fogyaszthatók.A Nutrigums célja, hogy kiváló minőségű, megfizethető és kényelmes, könnyen fogyasztható vitaminokat forgalmazzon. Sokan küzdenek a sima tablettákkal, amelyeket nem könnyű lenyelni, ezért a gumivitaminok alkalmasabbak számukraA Nutrigums® gumivitamin finom édes ízű, kellemesen rágható, ráadásul szintetikus édesítőszerek és színezékek nélkül készül. A Nutrigums - Vegán és vegetáriánus- Nem tartalmaz mesterséges édesítőszert vagy színezéket- 100%-ban újrahasznosítható palackba csomagolva- GMO-mentes- Gluténmentes- Nem tesztelték állatokon- 12 éves kortól alkalmas- ISO, BRC, GMO és HFMA tanúsítvánnyal rendelkezik- Shona Wilkinson okleveles táplálkozási szakértővel együttműködve készül.
Csomagolás: 60 darab zselé (150 g) Adagolás: felnőttek napi 1-2 darab zselét fogyasszanak. A 12 éves és idősebb gyermekek napi 1 zselét vesznek be. Naponta 1 zselét, napi 1 adagot vegyen be. Figyelmeztetés: 12 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Száraz, hűvös és sötét helyen, gyermekek elől elzárva tárolja. Forduljon orvoshoz, ha rendszeresen gyógyszert szed, illetve ha terhes vagy szoptató nő.
Hatóanyag tartalom | 1db (2,5 g) (% RHP*) |
Vitamin A | 120 µg RE (15 %*) |
Vitamin D | 1,5 µg (30 %*) |
Vitamin E | 6 mg alfa-TE (50 %*) |
Vitamin K | 11 µg (15 %*) |
Vitamin C | 16 mg (20 %*) |
Vitamin B1 | 0,28 mg (25 %*) |
Vitamin B2 | 0,35 mg (25 %*) |
Vitamin B3 | 4 mg NE (25 %*) |
Vitamin B6 | 0,35 mg (25 %*) |
Folsav | 100 µg (50 %*) |
Vitamin B12 | 2,5 µg (100 %*) |
Biotin | 13 µg (25 %*) |
Vitamin B5 (pantothénsav) | 1,5 mg (25 %*) |
Cink | 1,5 mg (15 %*) |
Réz | 0,15 mg (15 %*) |
Mangán | 0,3 mg (15 %*) |
Szelén | 14 µg (25 %*) |
Jód | 22,5 µg (15 %*) |
Lactobacillus acidophilus | 0,25 x 109 KTJ** |
Bifidobacterium bifidum | 0,25 x 109 KTJ** |