- Három különböző, egymást tökéletesen kiegészítő komplett fehérjeforrás optimális, 45:45:10 aránya
- Három emésztési fázis: gyors, lassú, közepes
- 80% fehérjetartalom
- 3 jótékony hatású baktérium
- natív tejsavófehérje - a maximálsi tisztaság és biológiai érték garanciája!
45% Natív tejsavófehérje
Gyorsan felszívódó tejsavófehérje. A 100% Native Whey tejsavó ma elérhető legtisztább formája - nincs más fehérje, amely eléri ezt a minőséget! A Reflex garantálja az abszolút tisztaságot és a hatékonyságot - a fehérje 100%-ban natív technológiával, közvetlenül friss, Európai, kizárólag fűvel etetett marhák, egyszer pasztőrözött tejéből nyertük ki = ez a maximális hatékonyság és tisztaság garanciája!
A friss, fölözött tej alacsony hőmérsékleten feldolgozva, ultra - komplex membránszűréses technológiával, amely minden rendkívül értékes és biológiailag aktív fehérje-frakciót eredeti formájában őriz meg. Ennek eredményeként akár 166%-kal több magas biológiai aktivitású cisztint and16%-kal több leucint tartalmaz, mint a többi tejsavókészítmények
45% Micelláris kazein
Rendkívül tiszta micelláris kazein formula, kizárólag európában tenyésztett tehenek tejéből kivonva, hogy az USA-ban oly magas antibiotikum és hormontartalmat kiküszöböljük. Ez a nem denaturált kazein könnyen emészthető micella formulákkal, friss tejből, savak és egyéb destruktív módszerek nélkül készül, tökéletesen megőrzi a micellák biológiai szerkezetét. A micelláris kazein anti-katabolikus hatása abban nyilvánul meg, hogy az aminosavak szintjét a vérplazmában több mint 7 órán át megőrzi!
10% tojásfehérje izolátum
A tojásfehérje izolátum nem tartalmaz zsírt, sem szénhidrátot. A feldolgozásra kerülő alapanyag teljesen tiszta, a legmagasabb minőségű európai forrásokból származó tojásfehérje. A tojásfehérje izolátum közepes felszívódási sebességgel rendelkezik, tompítja a tejsavófehérje-koncentrátum aminosav hanyatlását, amely három órával a bevétel után jelentkezik. A tojásfehérje izolátum viszonylag drága fehérjeforrás, ezért nem szerepel gyakran a fehérjekészítményekben, ugyanakkor biológiai hasznosulása és színvonala lekörözhetetlen.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D
Protein háromfázisú fehérjemátrixát jótékony Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus
rhamnosus , speciális eljárással feldolgozott baktériumkultúrák egészítik ki - LAB2PRO®.
Tápanyag tartalom | 100 g | 35 g* |
Energia érték | 1526 kJ / 360 kcal | 534 kJ / 126 kcal |
Zsírok ebből telített zsírsavak |
1,6 g 0,9 g |
0,6 g 0,3 g |
Szénhidrát Ebből cukor |
6,5 g 0,4 g |
2 g <0,2 g |
Rost | 0,4 g | <0,2 g |
Fehérje | 80 g | 28 g |
Só | 0,84 g | 0,3 g |
Bifidobacterium Bifidum | 600 000 000 MO | 210 000 000 MO |
Lactobacillus Rhamnosus | 600 000 000 MO | 210 000 000 MO |
Lactobacillus Acidophilus | 600 000 000 MO | 210 000 000 MO |
*1 adag 35 g. A kiszerelés 51 adagot tartalmaz
MO – mikroorganizmus a gyártás idején
Összetétel: tejfehérje koncentrátum (96%) (45% micelláris kazein, 45%, natív tejsavó-fehérje), fehérje-izolátum (tojásfehérje) (10%), aroma, kakaópor (2,5%-csokoládé íz), sűrítő karboximetil-cellulóz, színezék betanin (csak Eper és krém íz), szukralóz édesítőszer, steviol glikozidok, béta-karotin színezőanyag (vanília fagylalt íz, LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus,
Lactobacillus Acidophilus), szilícium oxid