Erősítő gépek

Kínálatunkban ezeket az erősítő gépeket találja: futópadok, cyclotrainerek, cross tariner, súlyzók, ergométerek, mellkasi övek, szobakerékpárok, erősítő padok, erősítő tornyok, spinning gépek, lépcsőzőgépek, trambulinok, evező trainer, Európa és USA a legjobb márkái. Fitness gépeink: TECHNOGYM, KETTLER, TUNTURI, STAR TRAC a LIFE FITNESS a legjobb gyártmányok és az azt követő szolgáltatások terén is legmagasabb színvonalat nyújtják.

ERŐSÍTŐ GÉPEINKET ÖNÉRT TESZTELJÜK!
Mielőtt a gépeket kínálatunkba soroljuk. Ha megfelel szigorú követelményeinknek, örömmel ajánljuk vásárlóinknak is.

ERŐSÍTŐ GÉPEK SZERVIZE

Garanciális és azt követő szervizünket közvetlenül a vásárlónál bonyolítjuk le. Nem szükséges a több tízkilónyi tömegű berendezések szállításával törődnie. Mivel naponta több szállítóautó segít bennünket országszerte, ezt a szolgáltatást igen rövid terminusokon belül garantáljuk. Nálunk nem kell heteket várnia egy erősítőgép megjavítására. A technikusokat már a gyártás folyamán vagy a gyártók anyavállalatai szervizcentrumában képzik.

ERŐSÍTŐ GÉPEK – SZÁLLÍTÁS ÉS BESZERELÉS
A szállítás az egész ország területén ingyenes és ahol "beszerelés ingyen" jelet talál, ott a beszerelés is ingyenes, szerviz technikus végzi közvetlenül a vásárlónál. Az erősítőgépet szakszerű beszereléssel állítják fel, nem fenyeget semmilyen veszély a helytelen beszerelésből adódóan.

ERŐSÍTŐ GÉPEK –ÁRUKÜLDÉS
A legtöbb gépet még a rendelés napján küldjük, legkésőbb a rákövetkező napon. Mielőtt útnak indítjuk, még az áruátvétel idejének pontosítása miatt telefonon keresi az árut leszállító részlegről.

Ahol ingyenes beszerelést kínálunk, ott a szállítással együtt a beszerelés idejét is telefonos kapcsolat útján egyeztetjük.

Gyakran keresnek fel bennünket ügyfelek olyan gépek karbantartása céljából, melynek javítását a forgalmazó a garanciális idő leteltével elutasítja. Mi vásárlóinkat a gép használatának egész időtartama alatt támogatjuk!

Szolgáltatásaink magas szintjének és átfogó voltának köszönhetően Csehország és Szlovákia legnagyobb fitnesz termék forgalmazói vagyunk!

 

Az erősítő gépeken a pirossal jelzett testrészeket dolgozhatja meg.

Futópadok
Futópadok
Cyklotrainer
Cyklotrainer
Cross tariner
Cross tariner
Ergométerek
Ergométerek
Szobakerékpárok
Szobakerékpárok
Lépcsőzőgépek
Lépcsőzőgépek
Spinningkerékpárok
Spinningkerékpárok
Evezőpadok
Evezőpadok
Erősítő állomások
Erősítő állomások