A diós keksz magas fehérjetartalommal és csokoládéforgáccsal - ideális snack minden napra.
MANDULÁS FAHÉJAS KEKSZ
15% zabliszt/liszt, 15% mandulaliszt/liszt, tojáskrém, 11% mogyorókrém/mogyorókrém, 11% fehér csokoládé/fehér csokoládé (cukor/cukor, kakaóvaj, tejpor/tej, szójalecitin/lecitin, Bourbon vanília), 7,6% fava fehérje/fehérje, kókuszcukor/cukor, glicerin/glicerin, 6,3% földimogyoró/mogyoró, kókuszolaj, folyékony rost, himalájai só/só.
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Argentína
Tápanyag információk / 100 G
Energie / Energia | 1 823 kJ / 435 kcal |
Zsírok | 28 g |
ebből telített zsírsavak | 9,2 g |
Szénhidrát | 29 g |
ebből cukor | 11 g |
Fehérje | 19 g |
Rost | 8,2 g |
Só | 0,3 g |
Cookies hazelnut chocolate összetevők
15% zabliszt/liszt, 15% mandulaliszt/liszt, tojáskrém, 11% erdeimogyorókrém/ lenmagkrém, 7,4% fava fehérje/fehérje, kókuszcukor/cukor, 6% mogyoró, 6% csokoládéforgács (kakaómassza, cukor/cukor, emulgeálószer: szójalecitin/lecitin, természetes vanília aroma/természetes vanília aroma), glicerin/glicerin, kókuszolaj, 3% kakaó, folyékony rost, himalájai só/só.
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Grúzia, Ecuador
TÁPÉRTÉK/TÁPÉRTÉK 100 GRAMMONKÉNT
Energie / Energia | 1 687 kJ / 402 kcal |
Zsírok | 26 g |
ebből telített zsírsavak | 6,8 g |
Szénhidrát | 25 g |
ebből cukor | 7,7 g |
Fehérje | 18 g |
Rost | 8,6 g |
Só | 0,3 g |
Összetevők: Cookies ELi
VANÍLIÁS KEKSZ MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZERREL / VANÍLIÁS KEKSZ MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZERREL
Mandulaliszt/liszt, zabliszt/liszt, tojás, mandulakrém (mandula), étcsokoládé édesítőszerrel (kakaómassza, édesítőszer (maltit), kakaóvaj/vaj, emulgeálószer: szójalecitin/lecitin, természetes vanília aroma/természetes vanília aroma), dió/dió, glicerin/glicerin, kókuszolaj, folyékony rost, eritrit, rizsfehérje/fehérje, víz, himalájai só/só, vanília aroma.
Tápanyag információk / 100 G
Energie / Energia | 1701 kJ / 409 kcal |
Zsírok | 29 g |
- ebből telített zsírsavak | 8,9 g |
Szénhidrát | 27,2 g |
- ecu | 1,6 g |
Rost | 8 g |
Fh | 14,2 g |
Só | 1,8 g |
Származási ország : Mandula - Kalifornia / USA, Dió - Szlovákia
Figyelem:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.
A felszínen megjelenő olajlerakódás természetes jelenség, csak keverje össze.