A fagyasztva szárított őszibarack 100%-ban őszibarack, megőrzött textúrával és tápértékkel, hozzáadott cukor, színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül, friss illatú.
Tudtad?
- Az őszibarack termesztése 4000 évvel ezelőtt kezdődött Kínában.
- Európába a római hadjáratok során terjedt el.
- Az őszibarack a 16. században került Amerikába.
- Hazánkban (Csehországban) az őszibarack modern termesztése csak 1951-ben kezdődött.
Lehetséges felhasználási területek...
Főzés:
- baromfihússal
- grillezett sertéshússal
- szörpök, ásványvizek ízesítése
- jégkrémek
- teák
- szeszes italok és szeszes italok
sütés:
- szeletek, sütemények, piskóták, piskóták, piték
- müzli, müzlik, joghurtok, turmixok, joghurtos shake-ek,
- zselatinnal kombinálva ( sütemények, desszertek )
A népi gyógyászat az őszibarack fogyasztását javasolja köhögés és asztma gyógyítására.
ÖSSZETEVŐK: 100 % őszibarack - darabok
SZÁRMAZÁSI TERÜLET: Kína
Csomagolás és feldolgozás: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉK / TÁPÉRTÉKEK 100 GRAMMONKÉNT
Energia / Energy | 1 465 kJ / 350 kcal |
Zsírok | 1,4 g |
- ebből telített / telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrátok | 90 g |
- ebből cukrok | 60 g |
Rost | 10,8 g |
Fehérje / Protein | 4,3 g |
Só | < 0,1 g |
MEGJEGYZÉSEK:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolható.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.