A fagyasztva szárítás a gyümölcsök fagyasztással történő szárítása. A gyümölcsöt először gyorsan fagyasztják, majd alacsonyabb nyomáson szárítják, ahol a gyümölcsből a víz gőzzé alakul, és a gyümölcs megőrzi természetes szerkezetét, színét, aromáját és
tápértékét, beleértve az összes vitamint és ásványi anyagot.
amelyet a friss gyümölcs tartalmaz. Egyszerűen minden, ami a friss gyümölcsben van
megtalálható a fagyasztva szárított gyümölcsben.
ÖSSZETEVŐK: 100 % áfonya
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Németország
Csomagolás és feldolgozás: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK 100 GRAMMONKÉNT
Energia / Energy | 1 001 kJ / 239 kcal |
Zsírok | 3,8 g |
- ebből telített / telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrátok | 69 g |
- ebből cukrok | 38 g |
Rost | 30,2 g |
Fehérje / Protein | 3,7 g |
Só | < 0,1 g |
MEGJEGYZÉSEK:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.