A mangó nagyon népszerű gyümölcs. A szárított mangó gyönyörű narancssárga színű és ellenállhatatlan ízű. Alkalmas nassolnivalónak, vagy müzli készítéséhez is felhasználható.
Az aszalt gyümölcs önmagában „cukrosodik”, ami a gyümölcsön megjelenő fehér foltokat jelenti. Ez az állapot nem csökkenti a termék minőségét, hanem éppen ellenkezőleg, látható garancia arra, hogy a bio gyümölcsöt nem kezelték semmilyen vegyi anyaggal a cukrosodás megakadályozása érdekében. Ennek oka, hogy a mangó tartalmazza a legtöbb A-provitamint a gyümölcsök közül, valamint nagy mennyiségben más antioxidánsokat (C- és E-vitamin).
ÖSSZETEVŐK: 100% szárított mangószelet
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Ázsia
TÁPÉRTÉKEK 100 GRAMMONKÉNT
Energie / Energia | 1 229 kJ / 310 kcal |
Zsírok | < 0,1 g |
ebből telített zsírsavak | < 0,1 g |
Szénhidrát | 73,2 g |
ebből cukor | 55,1 g |
Fehérje | 3 g |
rost | 7,6 g |
Só | < 0,1 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének az összetételben félkövérrel kiemelve.