A rózsaszínű himalájai só színe különféle ásványi anyagok és nyomelemek, köztük kalcium, magnézium, kálium, réz és vas magas tartalmát jelzi. Ez a kiváló minőségű finomítatlan só kiegyensúlyozott és egészséges étrendhez ideális.
A só Pakisztán természetes sókészleteiből származik. A "fehérarany" néven ismert himalájai só legfeljebb 500 millió éves, és a világ legmagasabb minőségű sóval rendelkező területéről származik - a Himalája hegyei alatt 5000 méter mélyen fekvő sóbányákból.
HIMALÁJAI KŐSÓ
Összetevők: 100% Himalájai rózsaszín só, durva
Használat: A klasszikus étkezési só alternatívája ételek és levesek főzéséhez; kiváló adalék salátákhoz, zöldségekhez, tésztákhoz, burgonyához; gazdagítja a hús- és halételek ízét.
Javasolt adagolás: Napi 5 g-nál több só fogyasztása nem ajánlott
Származási ország: Pakisztán
Szorosan zárt edényben, hűvös, száraz helyen tárolja.