Eli±ka ( @fit_style_with_eli ) bloggerrel együttműködve készítettünk egy mákos palacsintakeveréket, amelyet egyszerűen összekeverünk vízzel, megsütjük egy serpenyőben, és máris kész a finom étel. Tele van minőségi fehérjével - tejsavófehérje izolátummal (WPC), így csodálatosan laktató, és nem éhezel tőle. A tészta finom íze megmaradt. A mákdarabkák és a szárított citrom kiegészítik az egész keverék ízét. A kép csak illusztrációként szolgál.
A MÁKOS PALACSINTA ÖSSZETEVŐI:
38% fehérje (tejsavó/tejsavó koncentrátum), teljes kiőrlésű zabliszt/liszt, szárított tojásfehérje/fehérje, mandulaliszt/liszt, 10% mák/mák, szárított citrom/citrom, vanília kivonat BOURBON MADAGASCAR
ELKÉSZÍTÉSI ÚTMUTATÓ
Keverjünk össze 50-100 g-ot 100 ml vízzel, majd serpenyőben süssük 2 percig mindkét oldalát - mi kókuszolajat ajánlunk.
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK 100 G-ONKÉNT - TERMÉSZETES
Energie / Energia | 1 741 kJ / 416 kcal |
Zsírok | 15,9 g |
ebből telített zsírsavak | 2,6 g |
Szénhidrát | 23,1 g |
ebből cukor | 5,9 g |
Rost | 3,7 g |
Fehérje | 45,6 g |
Só | 0 g |
Figyelmeztetés:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének az összetételben félkövérrel kiemelve.
A felszínen megjelenő olajlerakódás természetes jelenség, csak keverje össze.