Mi történik, ha a pörkölt mandulát kókusszal, kakaómasszával és kakaóbabbal kombináljuk ? Egy kiegyensúlyozott ízkombináció kizárólag természetes alapanyagokból !
ÖSSZETEVŐK Mogyorókrém :42% pörkölt mandula natúr, 40% kókuszdió pép - pörköletlen, 10% kakaómassza ( kakaóvaj tartalom 53% ), 8% kakaóbab.
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Kalifornia / USA , Indonézia
TÁPÉRTÉKEK / TÁPÉRTÉKEK 100 G-ONKÉNT
Energia / Energy | 2 673 kJ / 639 kcal |
Zsírok | 56,9 g |
ebből telített / telített zsírsavak | 30,3 g |
Szénhidrátok | 13,8 g |
ebből cukrok | 5,5 g |
Fehérje/fehérje | 13,1 g |
Rost | 15,2 g |
Só | < 0,1 g |
Figyelmeztetés
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
Felbontás után 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.
A felszínen megjelenő olajlerakódás természetes jelenség, csak keverje el a krémet.