GreenFood Nutrition ZERO BUTTER Földimogyorókrém étcsokoládéval
Lágy földimogyoró krém étcsokoládéval és édesítőszerrel. Ideális főzéshez, sütéshez, ételek ízesítésére vagy közvetlen fogyasztásra.
- Gluténmentes.
- Aromák nélkül.
- Tartósítószerek nélkül.
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Magas rosttartalom
- Pálmaolaj és további mesterséges összetevők nélkül
- Minőségi csokoládé Belgiumból,
- Argentínából származó földimogyoró
- Összetevők: földimogyoró 75% (Argentína), 25% étcsokoládé (kakaómassza maltit, kakaóvaj, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vanília aroma) (Belgium).
Tápanyag tartalom | 100 g-ban |
Energia érték (kJ) | 2301 |
Energia érték (kcal) | 554 |
Zsírok | 46,3 g |
- ebből telített zsírsavak | 11,2 g |
Szénhidrát | 27,5 g |
- ebből cukor | 3,7 g |
Rost | 8,3 g |
Fehérje | 19,6 g |
Só | 0 g |
Figyelmeztetés: Tárolja száraz helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.15 – 30 ° C tárolja (A csokoládéban lévő kakaóvaj 15 ° C alatti hőmérsékleten összeugrik – kis fehér "pontok" jelennek meg. Ez a jelenség nem befolyásolja a termék ízét és tartósságát, és melegítés hatására eltűnik. .) A felszínen lévő kicsapódás nem jelent problémát, természetes jelenség. Fogyasztás előtt keverjük össze.
GreenFood Nutrition ZERO BUTTER Földimogyorókrém fehércsokival
Lágy mogyorókrém a legjobb minőségű argentin földimogyoróból színvonalas, belga fehércsokoládéval. A Zero Butter nem tartalmaz hozzáadott cukrot, sót vagy pálmaolajat. Sok vitamint és fehérjét tartalmaz. A fehérjék mellett egészséges zsírokat is tartalmaz – mégpedig egyszeresen és többszörösen telítetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakat.
Finom mogyorós ízével a Zero Butter a cukorral és pálmaolajjal teli klasszikus mogyorókrémek alternatívája. A palacsinta vagy zabkása így a legfinomabb!
- Gluténmentes.
- Aromák nélkül.
- Tartósítószerek nélkül.
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Magas rosttartalom
- Pálmaolaj és további mesterséges összetevők nélkül
- Minőségi csokoládé Belgiumból,
- Argentínából származó földimogyoró
Tápanyag tartalom | 100 g-ban |
Energia érték (kJ) | 2335 |
Energia érték (kcal) | 562 |
Zsírok | 46,9 g |
- ebből telített zsírsavak | 11,6 g |
Szénhidrát | 29,1 g |
- ebből cukor | 5,7 g |
Rost | 6,3 g |
Fehérje | 19,8 g |
Só | 0 g |
Allergén információ:földimogyorót és származékait, szóját és az abból készült termékeket tartalmazhat, lehetséges keresztszennyeződés: száraz diófélék és ezekből készült termékek(mandula, mogyoró és dió,…)
Figyelmeztetés: Tárolja száraz helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.15 – 30 ° C tárolja (A csokoládéban lévő kakaóvaj 15 ° C alatti hőmérsékleten összeugrik – kis fehér "pontok" jelennek meg. Ez a jelenség nem befolyásolja a termék ízét és tartósságát, és melegítés hatására eltűnik. .) A felszínen lévő kicsapódás nem jelent problémát, természetes jelenség. Fogyasztás előtt keverjük össze.
GreenFood Nutrition ZERO BUTTER Földimogyorókrém kókusszal
Lágy, argentín mogyoróból készült földimogyorókrém fülöp-szigetekről származó kókuszdióval. Ideális főzéshez, sütéshez, ételek ízesítésére vagy közvetlen fogyasztásra.
- Gluténmentes.
- Aromák nélkül.
- Tartósítószerek nélkül.
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Magas rosttartalom
- Pálmaolaj és további mesterséges összetevők nélkül.
- A legmagasabb minőségű fülöp-szigetekről származó kókuszdióból
- A legmagasabb minőségű Argentínából származó földimogyorót tartalmazza.
Összetevők: földimogyoró 80% (származás: Argentína), kókusz 20% (származás: Fülöp szigetek)
Tápanyag tartalom | ve 100 g |
Energia érték (kJ) | 2474 |
Energia érték(kcal) | 595 |
Zsírok | 52,7 g |
- ebből telített zsírsavak | 17,6 g |
Szénhidrát | 21,8 g |
- ebből cukor | 5,4 g |
Rost | 9,5 g |
Fehérje | 20,9 g |
Só | 0 g |
Allergén információ:földimogyorót és származékait, szóját és az abból készült termékeket tartalmaz, lehetséges keresztszennyeződés: száraz diófélék és ezekből készült termékek(mandula, mogyoró és dió,…)
Figyelmeztetés: Tárolja száraz helyen, és ne tegye ki közvetlen napfénynek.15 – 30 ° C tárolja (A csokoládéban lévő kakaóvaj 15 ° C alatti hőmérsékleten összeugrik – kis fehér "pontok" jelennek meg. Ez a jelenség nem befolyásolja a termék ízét és tartósságát, és melegítés hatására eltűnik. .) A felszínen lévő kicsapódás nem jelent problémát, természetes jelenség. Fogyasztás előtt keverjük össze.