Kóstolja meg a diófélék és a különböző csokoládék keverékét, amelyet kifejezetten az Ön számára készítettünk. A csomagban találsz pekándiót tejcsokoládéban, héjas mandulát karamell csokoládéban és kesudiót rubin csokoládéban.
Pörkölt mogyoró keverék karamell, tej és rubin csokoládéban / MIX OF ROASTED NUTS IN CARAMEL, MILK AND RUBY CHOCOLATE 250 g
Összetevők: 33% pörkölt dió/dió keverék (kesudió/dió, hámozott/hámozott mandula, pekándió/dió), 21,7% rubin csokoládé (cukor/cukor, kakaóvaj/vaj, zsírmentes tejpor/az sovány tej, teljes tejpor/tej, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin/lecitin, savanyúságot/savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, természetes vanília aroma/természetes vanília aroma), 21,7% karamell csokoládé (kakaóvaj/vaj, cukor,/cukor, teljes tejpor/tej, tejcukor/tejcukor, tejsavópor (tej)/tejpor (tej), zsírmentes tejpor/zsíros tej, karamellizált cukor/cukor 2%, emulgeálószer: szójalecitin/lecitin, természetes vanília aroma/természetes vanília aroma), 21,7% tej/tejcsokoládé (cukor/cukor, kakaóvaj/vaj, teljes tejpor/tej, kakaóbab/bab, emulgeálószer: repcelecitin, bourbon vanília.
SZÁRMAZÁSI TERÜLET: Cseh Köztársaság.
Tápanyag információk 100 G
Energie / Energia | 2 182 kJ / 591 kcal |
Zsírok | 44,2 g |
ebből telített zsírsavak | 16,2 g |
Szénhidrát | 36,7 g |
ebből cukor | 32 g |
Rost | 3,2 g |
Fehérje | 11,4 g |
Só | 0,3 g |
Figyelem:
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.
A felszínen megjelenő olajlerakódás természetes jelenség, csak keverje össze.