Ezek a fenyőfa ehető magjai. A fenyőmag puha és krémes. Különösen alkalmas pesto készítésére, saláták vagy desszertek ízesítésére. Kissé édes, vajas íze van.
Az apró magvak fontos vitaminok és ásványi anyagok, fehérjék forrása , és 65%-ban zsírból állnak. A fenyőfa tobozaiban rejtőznek, amely fák 25 méteresre nőnek, és egyes fajtáknál akár három évig is eltart , amíg beérnek.
ÖSSZETEVŐK: 100 % pörköletlen fenyőmag
SZÁRMAZÁSI ORSZÁG: Kína
Csomagolás és feldolgozás: Cseh Köztársaság
TÁPÉRTÉKEK 100 GRAMMONKÉNT
Energia / Energy | 2 648 kJ / 633 kcal |
Zsírok | 60 g |
ebből telített / telített zsírsavak | 10 g |
Szénhidrátok | 20 g |
ebből cukrok | 3,3 g |
Rost | 3,3 g |
Fehérje / Protein | 10 g |
Só | < 0,1 g |
MEGJEGYZÉS
Ne tegye ki napfénynek.
Legfeljebb 25 °C-on és 70% relatív páratartalom mellett tárolja.
A felbontást követő 14 napon belül használja fel.
Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagolás alján.
Az allergének félkövérrel vannak kiemelve.