- 500x erősebb az E vitaminnál
- 560x erősebb a zöld teában előforduló katekineknél
- 800x erősebb, mint a Q10 koenzim
- 3000x erősebb, mint a Resveratrol
- 6000x erősebb, mint a C vitamin
Összetétel | 1 tabletta | %RHP* |
Oliva olaj1 | 297,7 mg | - |
Algastin® 5%2 | 80 mg | - |
Vitamin E3 | 14,9 mg | 124% |
*Javasolt napi bevitel
1Extra szüz olaj
2Természetes astaxanthin, 4 mg tablettánként
3D-alfa-tokoferol, természetes E vitamin
Az asztaxantin a legerősebb antioxidáns, amely a természetben megtalálható. Számos tanulmány ismerteti nemcsak az izmokra, a szív- és érrendszerre, a szemekre, az agyra, hanem az immunrendszerre és a bőrre is gyakorolt jótékony hatásait. Az asztaxantin a karotinoidok egy csoportjába tartozik, és számos élő szervezetben (lazac, plamen, homár stb.) megtalálható. Kimutatták, hogy a természetben élő szervezetek között a Haematococcus pluvialis édesvízi mikroba rendelkezik a legmagasabb astaxantin-koncentrációval.
Összetevők: Extra szűz olívaolaj, marha zselatin, Algastin® (keverék: természetes astaxantin - Haematococcus pluvialis mikroextraktum, antioxidánsok: aszkorbil palmitát és tokoferolok természetes keveréke, napraforgóolaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin), hidratáló anyag: glicerin, D-alfa tokoferol 67 %, tisztított víz, színezék: vas-oxid vörös
Hivatkozások:
- Earnest, C.P., Lupo, M., White, K.M. (2011). Effect of Astaxanthin on Cycling Time Trial Performance. International Journal of Sports Medicine, 32(11):882-8. doi: 10.1055/s-0031-1280779.
- Choi, HD, Youn, YK., Shin, WG., (2011). Positive effects of astaxanthin on lipid profiles and oxidative stress in overweight subjects. Plant Foods Hum Nutr. 2011 Nov; 66(4):363-9
- Jyonouchi H., Sun H., Gross M (1995). Effect of carotenoids on in vitro immunoglobulin production by human peripheral blood mononuclear cells: astaxanthin, a carotenoid without vitamin A activity, enhances in vitro immunoglobulin production in response to a T-dependent stimulant and antigen. Nutr Cancer. 1995;23(2):171-83.
- Nagaki, Y., Hayasaka, S., Yamada, T., Hayasaka, Y., Sanada, M., Uonomi, T. (2002). Effects of astaxanthin on accommodation, critical flicker fusion, and pattern visual evoked potential in visual display terminal workers. Journal of Traditional Medicines, 19(5), 170-173.
- Nakagawa K., Kiko T., Miyazawa T., Carpentero Burdeos G., Kimura F. (2011). Antioxidant effect of astaxanthin on phospholipid peroxidation in human erythrocytes. Br J Nutr. 2011 Jun;105(11):1563-71
- Katagiri, M., Satoh, A., Tsuji, S., Shirasawa, T. (2012). Effects of astaxanthin-rich Haematococcus pluvialis extract on cognitive function: a randomised, double-blind, placebo-controlled study. Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition, 51(2):102-7. doi: 10.3164/jcbn.11-00017.
- Yamashita, E., Tominaga, K., Hongo, N., Karato, M. (2012). Cosmetic benefits of astaxanthin on human subjects. Acta Biochimica Polonica, 59(1): 43-7.
FIGYELEM: Tartsa távol a gyermekektől. A készítmény nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült. Tejet, tojást, szóját, rákot, halolajat, dió- és mogyoróféléket is feldolgozó üzemben készült. Nem tartalmaz doppinganyagokat. Tartsa száraz helyen, 25 ° C alatti hőmérsékleten távol a közvetlen napfénytől. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen használat vagy tárolás által keletkező károkért. Felbontás után 60 napon belül felhasználandó. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.
NIKDY NEPŘEKRAČUJTE DOPORUČENOU DÁVKU!
Před uµíváním se vµdy poraďte se svým o±etřujícím lékařem!